Кулинарно пътешествие из едни от най-интересните държави в света, рецепти и интересни факти.

Севиче

Севиче
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  • риба - 1 кг Филе от морски костур
  • лайм - 375 мл сок от
  • чушки - 40 г халапеньо от консерва
  • зехтин - 60 мл
  • домати - 1 бр.
  • кориандър - 1/4 ч.ч. пресен
  • лук - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка


НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Първо трябва да почистите рибата от кожата и костите, след което да я нарежете на парченца. Смесвате рибата със сока от лайм в голяма купа, покрийте и ги оставете да престоят в хладилник.

Прецедете рибата и изхвърлете сока. Върнете я в купата и прибавете останалите продукти, като внимателно разбъркате. Покрийте и оставете отново в хладилник за около 1 час.

Подправете на вкус и сервирайте.